Friendos

Har massa kompisar här hemma nu. Vi var i stallet först och överraskade Sanna som fyller år nästa vecka, sen tog vi hand om Malte och fick ringa Micke, en veterinär och en hovslagare... Malte har troligen fått en hovböld, men han betedde sej som att han typ hade brutit benet.... :S Men han får stå inne över helgen i alla fall. Sen red vi och sedan åkte vi hem till mej. Just nu badar dom, men jag orkar inte bada så jag sket i det så att om nån inte vill bada så länge så blir den inte ensam sen :) 
Nu ska jag slå in mitt paket till sanna! :D 

Stan

gick upp 4.50 i morse för att jag skulle åka med till mammas jobb (sjukhuset). Där fick jag sitta och vänta i några timmar. ungefär halv 9 var moa där så då gick vi först och fikade på hennes mammas jobb (hon jobbar också på sjukhuset). när vi hade fikat så gick jag och Moa på "upptäcksfärd" på sjukhuset... Sjukt kul! Vi gick vilse flera gånger och vi var på alla våningar och gick runt typ överallt. Fett kul! :D 
Efter det gick vi in till stan och shoppade. Jag köpte inte så mycket. Ett par jeans och eett par pyjamas shorts. 
Efter 4 timmar på stan åkte vi hem till moa en liten stund. 
 
Har haft det superbra idag. :) 
 
 
 

Yes we can! ♥

Sitter i mitt rum och spelar hög musik. Har sån enorm träningsvärk i benen idag! Men det är bara bra :D 
 
Imorse var jag i stallet och red. Mycket galoppfattningar och avsaktningar. Lilleman kan det där nu ;) Men problemet är att om jag slutar jobba med galoppen så tappar han det supersnabbt. Så jag ska verkligen råååå jobba med galoppen nu och sen ska jag minska galoppträningen lite i taget och göra lite annat också, och lyssnar han inte till 100% så kör jag ett helt pass med bara galopp igen, så kanske han tillslut kan det och inte tappar det! :) 
 
Har ni några favoriter från melodifestivalen? 
Mina topp tre favoriter är 
1. Oscar Zia - Yes we can
2. Ace Wilder - busy doin' nothin' 
3. Anton Ewald - Natural
 
 
en annan nfavoritlåt jag har nu som inte är från mello är 
5 Seconds Of Summer - She looks so perfect ♥ 
 
Såååå bra! Har ni inte hört den än, så lyssna på den! ♥♥♥♥