Skola hemma på helgen!?

Hejsan! Sitter nere i källaren i rummet som är tystast typ, och pluggar. Har suttit med so:n i ca 1 och en halv timme nu... Tar en kort paus innan jag fortsätter. Efter so:n har jag 3 ämnen kvar, så jag lär plugga hela dagen. Ska till stallet ikväll, men förövrigt blir det bara plugga idag. 

Nu ska jag ta nått att äta på och typ gå ett varv runt huset eller nått för att få energi att fortsätta plugga. :) God morgon lördag!

Godmorgon! Äter frukost framför tvn just nu. Ser på fälttävlan. :) 

Idag ska jag göra läxor, rida, åka till hemmakväll för att köpa godis och kanske åka till hööks och köpa lite grejer till lilleman, ska köpa saker för skador och sjukdomar osv. Salvor och sånt, ni fattar ;) 

Igår somnade jag hos Stina när jag skulle lägga henne och pappa väckte mig 2 i natt så då gick jag in till min säng. 

Nu börjar dom hoppa så ska kolla på det! :) Två sötisar som somnat i min säng det senaste dygnet <3 

Mot läxorna

På väg hem från stallet. Har inte ridit idag så jag har smörjt båda hans träns. Det jag rider med smörjde jag jätte noga. Tog ca 1 timme...! Det andra bara smörjde jag av och smörjde in i fett. 

När jag kommer hem ska jag äta och sen läsa för min lillasyster tills hon somnar, sen väntar en höööög med läxor... :( iofs är det mest läxor som jag gör frivilligt för att ligga lite före så jag inte hamnar efter :P 

Dagen idag har varit blandat. Har försökt undvika dom (den...) som gör mig ledsen och arg men inte så lätt när denna person alltid ska höras bäst och synas mest... Usch vad jag längtar till gymnasiet! Ny start med förhoppningsvis helt nya klasskompisar och kunna göra en helt ny start. Jag ska inte säga att jag hatar min klass, men jag trivs inte med 90% av människorna jag har runt mig. 

Just nu är jag ute i skogen med braaaa musik i lurarna. Solen har redan gått ner så det är mysigt mörkt/ljust. :) 

Bloggar mer imorgon! 
Selfie med en gran typ haha! 

Den bästa tiden i mitt liv ^ <3333