lilleman och hanna

https://www.youtube.com/watch?v=FAzhvL8f0p8
 
 

Youtube

Har blivit väldigt fast vid youtube på senaste tiden och därför tänkte jag börja ladda upp fler videor där istället. Dock kan jag typ inte filma och lägga ut för det funkar inte. Har försökt ALLT men det går inte. Det funkar bara om jag laddar upp det direkt på youtube från kameran utan att redigera eller klippa... Men kanske kan filma nån gång när jag rider eller så och lägga upp utan redigering ;) 
 
Just nu håller jag på att ladda upp en video med bara bilder. Bilderna är på mig och lilleman :) Jag hoppas att det blir bra, lovar att visa er när den är uppladdad! :) 
 
Idag gick jag till hemmakväll efter skolan och köpte skittles, nerds och arizona tea ♥_♥ Asså fatta, dom har det i karlstad! Det finns ju typ bara i USA annars ju. Eller ja, jag vet ju inte hur det är i resten av sverige egentligen, men jag har inte sett det nånstans förut eller hört om det såååå ;) 
Har iaf bilder på det på min mobil och skriver på datorn nu så visar nån annan gång. 
 
 
Nu ska jag fortsätta med youtube klippet och sedan äta mat :) 
 

Inget internet

Har inget internet på mobilen kvar denna månaden och min dator har typ kraschat, därför dålig bloggning. Är i alla fall på väg till ccc för att öva inför jubileumskonserten som är imorgon kväll. 
Är fortfarande lite hostig och väldigt snuvig, men jag börjar må bättre i alla fall. Igår var det hoppträning och det gick jättebra. Jag fick en dålig nyhet och 2 bra nyheter. Den dåliga tänker jag inte skriva alls och dom bra kommer jag berätta senare. Eller jag kan berätta den ena nu förresten. På söndag ska jag tävla på "hemma plan" på tävlingshöjd, LD, 80 cm! Ska bli super roligt! Om det går bra kommer jag nog snart va ute på tävlingsbanorna med lilleman :D 

Hoppas att nu får en fortsatt bra dag!

(Kan tyvärr inte ladda upp bilder pga inget internet:/)