Småraketer

Har varit ute och skjutit några småraketer. Har även emellanåt tagit hand om mina katter som är liiiiiivrädda.... Och örjan har ju ett hjärtfel också så är extra orolig för honom :( Våra kaniner är stencoola! Dom var inte ens rädda när våran katt findus hade hoppat in i deras bur och satt mitt i den... haha! Så det är Örjan jag är mest orolig för.. men han klarar det ;) ♥ 
 
Har bestämt att jag inte kommer lägga ut några nyårslöften av olika skäl. Kanske blir att jag lägger ut några löften om bloggen? vi får se. 
 
just nu sitter jag i min säng och sjunger/dansar loss till Trevor Moran's låtar someone och the dark side. Och även till rebecca black's saturday. (rebecca är kompis till boysen i o2l) 
 
tycker alla borde lyssna på dom 3 låtarna! ♥ 
 
O2L är btw med i musikvideon ♥_♥
 
 

Bilder år 2013

Januari och februari: 
 
hade inget annat kort på spira...
 
mars: 
 
 
April: 
 
 
Maj: 
 
 
JUni: 
 
 JUli: 
 
 
 
 
Augusti och september: 
 
Hittade ingen bild
 

Oktober: 
 
 
 
November: 
 
 
december: 
 
 

Nyår

Sista dagen på året idag. Vad händer idag då? Jo, ska fira nyår med familjen. Skjuta raketer och äta god mat. Kameran följer med hela dagen :) 
 
2013 har nog varit året med flest förändringar i mitt liv hitills. Ska försöka gåg igenom året månad för månad och skriva det viktigaste som hände i den månaden. (inte säkert att det blir nått i varje månad) 
 
Januari: 
 

Januari var början på det nya året. Jag la det gamla, hemska året bakom mig. Jag red på onsdagar på bergstorp, ,på lördagar hos spira och på måndagar dansade jag street dance på folkuniversitetet. Har även för mig att det var i Januari vi hade dansuppvisning. 
 
Februari: 
 

I februari hade jag slutat dansa. Den 23 februari var jag på hopptävling med spira och åkte hem med en rosett :) Jag var även hos mormor 2 dagar själv i slutet av februari. 
 
Mars: 
 

I mars hände inget speciellt mer än födelsedagar. Första mars fyllde Justin 19 år (!), 21 mars fyllde min lillasyster stina år OCH min bästavän Wilma. ♥
 
April: 
 

I april hände det massor. Det var även den absolut bästa månaden på hela året! 2 april var jag i branäs med familjen över dagen, 4-5 var jag på ridläger. Tror även det var då jag hade Lilleman ♥, 13 var det datumet Justin blev signerad på för 5 år sedan ♥, 22 var den bästa dagen i mitt liv! Det var då jag var på Justin's konsert, då jag spydde av lycka, då jag var så glad så jag bara grät. Asså den konserten har förändrat mitt liv! Får berätta mer om den nån annan gång ;) 29 april fyllde Lilleman år♥ 
 
Maj: 
 

1 maj fyllde mamma år, 6 maj blev jag fodervärd på Lilleman ♥, 10 maj fyllde jag år, 30 hade musikklasserna vårkonsert. Det var även i slutet av maj som jag slutade med Spira. 
 
Juni: 
 

5 var jag i köping på min kusins student, 6 var jag på hopptävling med lilleman för första gången. Rev tyvärr sista hindret så det blev ingen omhoppning :/, gick även sista veckan i 7:an innan sommarlovet, 28 var jag hästskötare åt mina kompisar på deras första hopptävling. 
 
Juli: 
 

1-2 Juli var mina kusiner hemma hos mig, 7 var det 4 år sedan Justin släppte sin singel One time♥, 29-31 var jag i göteborg och på liseberg med familjen och min brors flickvän. Det var även under dom dagarna jag träffade Jakob andersson för första gången! :D 
 
Augusti: 
 

I augusti hände det inte jättemycket. Men 13-15 var jag i Tallinn med mormor, 18 var jag på ponnyridning med några från stallet (vi tog hand om hästarna osv) och 21 började skolan :( 
 
September: 
 

I september hände det inget mer än små saker, det var fredag den 13, justin släppte en låt, jag var på Carlstad Horse Show, Nellie berntsson fyllde år. 
 
Oktober: 
 

3 var det tjejkväll i stan. Kommer inte ihåg ifall jag var på tjejkvällen eller på hoppträningen haha :P, 5 var jag på konfirmation första gången, 12 hade jag och 3 kompisar en halloween fest hemma hos mej som blev väldigt lyckad :D, 20 var jag på hopptävling med Lilleman och fick med en rosett hem :D, pewdiepie fyllde år. 
 
November: 
 

Min kompis Julia fyllde år så vi hade skräckfilms maratoon hemma hos henne, 6 hade jag haft Lilleman i ett halvår, 7 fyllde beth år, 30 var jag i stockholm och gick på stan. Där träffade jag Jakob andersson :D och sen fick jag även erbjudandet om att bli modell :D
 
December: 
 

1 december var jag på stockholm horse show, 5 hade jag konfa, 14-15 hade musikklasserna lucia konserter, 24 var det julafton och idag, 31, är det sista dagen på året! Det var även i början av december som jag tackade ja till att bli modell :) 
 
 
 
Det var mitt år :) Har hänt en del som ni kanske ser. Sen kanske jag gör några inlägg om nyårslöften, vad som troligen kommer hända under 2014 och bilder från varje månad under 2013 :) Men nu ska jag ut och skjuta några smällare med lillsis eftersom hon är så exhalterad för ikväll ;)